Whitepaper

Iedereen heeft wel eens de uitspraak ‘je moet zijn waar je publiek is’ gehoord. Maar zoals zo vaak is het makkelijker om dat te zeggen dan het echt te doen. Zeker in een complex en snel veranderend digitaal landschap. Wij helpen je op weg met de SmartOcto Academy Whitepaper.

Een krachtige online contentstrategie vraagt veel aandacht. Hoe zorg je dat je verhaal in de juiste vorm, op het juiste moment én met aansprekende inhoud aan je snel afgeleide publiek wordt aangeboden? Waar begin je? Welke competenties en tools heb je nodig? Wat is eigenlijk online succes en hoe meet je dat? Allemaal heel herkenbare en terechte vragen.  SmartOcto helpt heel veel bedrijven die met deze vragen worstelen. Sommige met de inzet van ons content analytics systeem en anderen door middel van advies of strategische ondersteuning.

Een betere contentstrategie
Omdat we merken dat er veel vraag is naar advies rondom online content strategie hebben we een whitepaper opgesteld met 10 gouden regels. Op onze site kun je dit whitepaper gratis downloaden. Het zijn 10 regels die helpen bij het beter maken van je content strategie. Deze regels zijn tot stand gekomen met de input van toonaangevende Nederlandse content marketing partijen en nieuwsmedia.

Veel plezier met lezen!

Vragen? Demo? Neem contact op!

Het SmartOcto team vertelt je graag wat de introductie van SmartOcto voor jouw contentstrategie en redactie kan betekenen. En hoe simpel data kan worden. Bel of mail ons voor een afspraak!